Skip to content

Contact

Shirt a la Minute is namelijk niet de standaard textieldrukkerij die je doorgaans tegenkomt. De gezellige en trendy aankleding zorgt ervoor dat de winkel een laagdrempelig imago heeft, zodat het toegankelijk is voor iedereen.

050-3138200

info@shirtalaminute.nl


Neem contact op

Vraag hier je offerte aan

Heb je een vraag?

  Snelle hulp

  Algemeen

  Wij zijn maandag van 12:00 tot 18:00 geopend. Dinsdag tot vrijdag van 10:00 tot 18:00. Zaterdag en Zondag zijn wij gesloten en we doen niet aan koopavonden. Uiteraard kunt u ons buiten openingstijden bereiken op info@shirtalaminute.nl

  Hoogstraatje 12 (zijstraat van de Herestraat bij de Jamin) Is een klein stukje lopen vanaf de Vismarkt. Voor het complete bezoekadres en overige contactgegevens zie onze contact pagina.

  Geen standaard studentenkorting, maar we hebben wel afspreken met veel verenigingen waardoor je korting krijgt op je bestelling.

  Uiteraard kan bedrukte/geborduurde kleding gewassen worden. Om zo lang mogelijk plezier te hebben van je gepersonaliseerde kleding, adviseren wij de volgende wasvoorschriften. 

  Neem het bestand gewoon digitaal mee op een usb stick als je hier naar de winkel komt of mail het bestand van te voren naar ons. Mocht het bestand te groot zijn om via de mail te versturen (meestal groter dan 10mb) kan je gebruik maken van wetransfer.com

  We kunnen hier een heel verhaal houden over hoeveel dpi het bestand moet hebben, maar de mensen die dit begrijpen weten zelf ook wel wat het beste is. Het komt er op neer dat we alle doorgaande bestandsformaten kunnen openen. Van .jpg/.png/.gif tot aan de .eps/.ai/.cdr. 

  In principe kunnen wij alle bestanden openen, of je nu werkt met photoshop/illustrator of met paint. Voor het mooiste resultaat is een vector (.eps) bestand het beste om aan te leveren. In de praktijk blijkt dat 90% van de mensen hier niet aan kan komen, vandaar dat wij ook andere bestandvormen accepteren. Het liefst geen paint, powerpoint of word document. Mocht je geen andere optie hebben om het te bewerken maak er dan een pdf van zodat de tekst niet verspringt.

  Uiteraard hebben wij zelf kleding. Je vind ons uitgebreide kleding assortiment op de assortiment pagina.

  Kleding & Bedrukken

   Ja zeker!

  Ja zeker!

  Ja zeker, alle soorten kleding. Mocht je het niet helemaal zeker weten dan kun je altijd langskomen om het te laten zien. Dan testen we het als dat nodig is.

  Verder bedrukken we ook bijvoorbeeld tegeltjes, mokken, muismatten, petten en fannypacks.

  Ja zeker!

  Uiteraard is het bij ons mogelijk om ook je eigen textiel aan te leveren. Let er wel op dat het materiaal tegen hitte moet kunnen, aangezien wij met machines werken die je kleding zullen verhitten tot ongeveer 150 graden.

  We adviseren dan ook om je textiel gewoon bij ons te kopen.  Mocht je besluiten om je eigen textiel aan te leveren, houd er dan wel rekening mee dat er een toeslag van € 0,25 per kledingstuk overheen komt. Verder wordt gedragen kleding wat niet is gewassen, niet geaccepteerd!

  Ja zeker!

  Via onze designertool kan je gemakkelijk een shirt ontwerpen.

  Bestellen & Retour

  Zodra wij het shirt bedrukt hebben, kun je deze niet meer ruilen, aangezien het nu een gepersonaliseerd product is, die specifiek naar jou wensen zijn gemaakt.

   Ja zeker, tot 2 shirts zit je dan op €3,95. Meer dan 2 t-shirts of een trui dan zit je op €6,95

  Wij adviseren om altijd langs te komen. Moet je niet in de gelegenheid zijn dan kun je natuurlijk mailen naar info@shirtalaminute.nl. Wees zo volledig mogelijk om teleurstelling te voorkomen. Je kunt bijvoorbeeld een mock-up bijvoegen zodra het idee goed overkomt.

  Betalen & Levertijd

  In principe is dit niet mogelijk, maar in overleg is er van alles mogelijk. Wij doen alles in onze macht om je deadline te halen.

  Bel of kom dan zo snel mogelijk langs. Mocht het in de planning lukken dan doen we dat graag voor je.

   Ja zeker, tot 2 shirts zit je dan op €3,95. Meer dan 2 t-shirts of een trui dan zit je op €6,95

  Social media