Skip to content

Kledinglijn

Wil jij regelmatig grote oplages bedrukte kleding afnemen zonder gedoe? Wij bieden voor bedrijven, verenigingen en startende kledingmerken een samenwerking aan waarin wij alles verzorgen omtrent het bedrukken van de kleding. Bestel eenvoudig nieuwe artikelen in jouw digitale omgeving zodat je snel en gemakkelijk nieuwe kleding kan laten bedrukken. 


Jouw unieke kledinglijn

Bekijk onze prijzen

Bedrijfskleding

Wil je snel en gemakkelijk nieuwe werkkleding bestellen voor je personeel? Dan kan dit gemakkelijk via jouw unieke kledinglijn. Hier kun je gemakkelijk inloggen om vervolgens artikelen van jouw bedrijf te bestellen bij ons. Wij regelen de bedrukking en zo kan je zonder extra mails of contactmomenten direct nieuwe kleding bestellen. 

 

Ben je een bedrijf met veel personeel? Ga dan een samenwerking met ons aan zodat jouw bedrijfskleding gemakkelijk te bestellen is via een digitale omgeving.

Build your brand

Ben je creatief en wil je graag een eigen kledingmerk opstarten? Wij kunnen je hierbij helpen. Samen zullen we meedenken aan het concept om vervolgens het kledingmerk op te starten.

Kledinglijn

Voor verenigingen bieden wij een samenwerking aan waarbij wij alles regelen omtrent de kleding en de bedrukking. Hierdoor kan je als vereniging gemakkelijk nieuwe artikelen bestellen voor jouw leden.

Contract

Heb jij regelmatig bedrukte kleding nodig? Ga een samenwerking met ons aan voor vaste kortingen op jouw bestellingen. Deze korting bedraagt 10% op iedere bestelling.

Hoe het werkt

1
Vraag het aan

Vraag hieronder aan dat je een kledinglijn wilt opzetten bij ons. Wij zullen contact met je opnemen zodra je een aanvraag hebt ingediend.

2
Eenmalig gesprek

Wij zullen je uitnodigen voor een gesprek om te bespreken hoe we de samenwerking gaan oppakken.

3
Bestellen

Nadat alles gereed is gemaakt kan je gemakkelijk producten bestellen bij ons.

4
Product binnen

Zowel verzending als ophalen is mogelijk bij de levering van onze producten.

Direct starten met een nieuwe kledinglijn? Neem dan contact met ons op voor de mogelijkheden.

Neem contact op