Skip to content

Bedrukken

Bij Shirt a la minute werken wij met verschillende soorten folie, zoals flexfolie, flockfolie of fullcolor folie. Met bedrukken snijden we de folie uit en drukken deze door middel van een hittepers op het artikel.

Wij hebben alle druktechnieken in huis om allerlei soorten artikelen van afbeeldingen, logo’s of teksten te voorzien.  


Onze druktechnieken

Bekijk onze prijzen

Flexfolie

Flexfolie

Flex is een folie waaruit je logo of text wordt gesneden. Deze print voelt glad aan en heeft de eigenschap dat de opdruk soepel en kleurvast blijft. Een Flexprint is uitermate geschikt voor een oplage van 1-50 stuks. Er zijn ongeveer 150 verschillende kleuren folie, variërend van wit en goud tot aan verschillende glitter kleuren.

Flockfolie

Flockfolie

Net als flex is flock een folie waaruit je logo of text wordt gesneden. Flockfolie geeft je print een unieke uitstraling door de zachte, fluweelachtige afwerking. Een Flexprint is uitermate geschikt voor een oplage van 1-50 stuks. Er zijn ongeveer 40 verschillende kleuren beschikbaar, variërend van wit en zwart tot aan neon roze.

Full Color

Full Color

Bij een full colour print wordt je ontwerp op een soort flexfolie geprint. Deze print voelt iets dikker aan dan flex. Het aantal kleuren is onbeperkt en kleurverlopen zijn ook mogelijk. Sommige ontwerpen lenen zich niet om contour uitgesneden te worden, hierbij zal een kleine (2-3mm) outline meegeprint worden.

Zeefdruk

Zeefdruk

Vanaf 50 stuks is het mogelijk om je textiel te bedrukken d.m.v. zeefdruk. Zeefdruk is een techniek waarbij een zeefdrukraam wordt gebruikt om inkt op de kleding aan te brengen. Voor de grotere oplages en/of gedetailleerde opdrukken is dit een uitstekende techniek. De kleur wordt gemengd dus elke PMS kleur is toepasbaar.

Extra informatie

Bekijk onze wasvoorschriften en aanleverspecificaties die wij hanteren.

Wasvoorschriften
Aanleverspecificaties

Onze klanten

Bekijk onze klanten die al geruime tijd producten afnemen bij Shirtalaminute.
Wil jij ook een vaste klant worden bij ons? Dat kan altijd, neem hiervoor gerust contact op met ons.

Word klant bij ons

Wil jij een product laten bedrukken? Neem dan contact met ons op of kom langs in onze winkel.

Neem contact op